Training op maat

17 april 2023 – Loctite en Rovanda hebben op verzoek van VETH Propulsion een training verzorgd gericht op borging, pijpschroefdraadafdichting, vlakverlijming en cilindrisch bevestigen,  waarbij er extra aandacht werd besteed aan voorbehandeling.

Theorie en praktijk

In 4 sessies van totaal circa 80 personen wordt de training gegeven. Trainer Mark Vegt is de levende verbinding tussen de duimendikke catalogus van Loctite en de praktijk en hij weet de informatie goed over te brengen op het personeel van Veth. In twee uur tijd wordt men meegenomen in de theorie van voorbehandeling, borging, afdichting, verbinding en bevestiging. Het doel is de juiste verlijmingsproducten op de juiste manier in te zetten zodat nog efficiënter gewerkt kan worden en het eindresultaat verbetert. Als de technici de vergaderruimte verlaten kunnen zij direct aan de slag met de verworven kennis. Missie geslaagd dus.

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in een training van Loctite of van een ander merk uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

canvas
error: Content is protected !!