Inspectie, keuring en kalibratie

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving. Deze verantwoordelijkheid is vastgelegd in onder andere Arbo wetgeving, VCA certificering en verzekeringsvoorwaarden. Om aan te tonen dat u aan deze verantwoordelijkheden voldoet, kunt u bedrijfs- en arbeidsmiddelen laten inspecteren en keuren. U zorgt dan niet alleen voor veiligheid op de werkvloer, maar ook voor een optimale conditie van bijvoorbeeld uw gereedschappen. Rovanda voert voor u de meest voorkomende inspecties en keuringen uit. Ook hierin zijn we uw totaalleverancier.

Van brandblussers tot elektrisch gereedschap, overal zijn aparte normen voor. Er is veel kennis en in bepaalde gevallen ook certificering voor nodig, om de inspecties en keuringen uit te kunnen voeren. Houd het zo eenvoudig mogelijk en breng al deze werkzaamheden onder bij Rovanda. Wij zorgen ervoor, dat uw bedrijfs- en arbeidsmiddelen tijdig geïnspecteerd en gekeurd worden. U krijgt via een persoonlijke login toegang tot al uw digitale certificaten. Zo bent u altijd up-to-date. Klik hier om naar de materieel beheer omgeving te gaan.

U kunt bij ons terecht voor:

– Onderhoud en controle brandblusmiddelen volgens NEN 2559 en NEN 671-3 (REOB)
– Controle verbanddozen volgens voorschriften Rode Kruis
– Inspectie AED volgens NEN-EN-IEC 60601
– Keuren reddingsmiddelen volgens NEN-EN-ISO 1240
– Keuren klimmaterieel NEN 2484
– Keuren hef- en hijsmiddelen volgens o.a. NEN-EN 818, NEN-EN 1492, NEN-EN 964
– Keuren valbeveiligingen volgens NEN-EN 353-2, NEN-EN 355, NEN-EN 358, NEN-EN 360, NEN-EN 361 en NEN-EN 365
– Inspectie luchtgereedschappen
– Keuren elektrische gereedschappen NEN 3140
– Keuren noodverlichting volgens NEN-EN 1838

Kalibratie

Een nieuw test- en meetinstrument voldoet aan alle specificaties die door de fabrikant zijn opgegeven. Na verloop van tijd wijkt een test- en meetinstrument hier vanaf. Uw test- en meetgegevens worden dus steeds minder betrouwbaar. Dit kunt u eenvoudig oplossen door uw instrument periodiek te laten kalibreren. Vraag direct een offerte aan via ons contactformulier of bel naar 078 – 615 37 88.

canvas
error: Content is protected !!