Doelgroepen

Rovanda Handel en Techniek heeft al ruim 30 jaar een sterke reputatie bij uiteenlopende technische bedrijven. In welke technische branche u ook werkzaam bent, wij voorzien u van de juiste gereedschappen, onderdelen, kleding, diensten en service. Sommige situaties hebben meer nodig dan standaard producten bieden. Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om te zoeken naar een maatwerk oplossing. Daarom doen wij dit graag voor u.

Industrie

Door een storing of kapot onderdeel in uw machine of installatie gaat kostbare tijd verloren. Rovanda zorgt ervoor, dat u zo snel mogelijk weer verder kunt met uw werk. We leveren u het vervangende onderdeel of we voeren ter plekke een reparatie uit. Het is nog beter om downtime te voorkomen door het uitvoeren van periodiek onderhoud. Laat dit door onze deskundige medewerkers verzorgen en u weet zeker dat uw machines en processen in topconditie zijn.

Techniek

Om veilig en vakkundig te kunnen werken, heeft u meer nodig dan alleen kennis en vaardigheden. Rovanda is uw partner voor het leveren van technische producten en ondersteunt u met onderhoud, reparatie en het uitvoeren van keuringen. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van gereedschappen, onderdelen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor de meest uiteenlopende technische toepassingen. U vindt bij ons dus al uw technische benodigdheden op één adres en dat scheelt tijd. We denken graag met u mee en bieden u altijd een passende oplossing.

Bouw

Wie in de bouw werkt, moet tegen een stootje kunnen. Niet alleen het weer, maar ook het werken met groot materieel en ‘handige’ collega’s vragen om passende maatregelen. Rovanda biedt u van top tot teen de juiste bescherming. Kom naar onze showroom om onze grote collectie bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen te bekijken, te vergelijken en te passen. Natuurlijk zorgen we er ook voor, dat u altijd voorzien bent van het juiste gereedschap. Heeft u incidenteel speciaal gereedschap nodig? Informeer naar onze verhuurmogelijkheden.

Offshore

Werken op het water moet gepland worden. Vooraf inventariseert u wat u voor dagen, weken of misschien wel maanden nodig heeft aan gereedschap, apparaten en onderdelen. De kwaliteit moet van het hoogste niveau zijn, want de ruwe en onvoorspelbare omstandigheden zorgen voor onverwachte situaties. Ieder oponthoud heeft grote financiële gevolgen. Rovanda is uw totaalleverancier voor technische kwaliteitsproducten, van boutje tot machine. Heeft u een maatwerk oplossing nodig? Wij regelen het voor u en zorgen ervoor dat uw bestelling tijdig en compleet ter plekke is.

Automotive

Onverwachte gasten zijn in de garage aan de orde van de dag. Dit vraagt om flexibiliteit, snelheid en een grote voorraad. Heeft u het juiste onderdeel niet binnen handbereik? Dan kunt u terugvallen op de voorraad van Rovanda. Met onze bezorgservice leveren we in de regio meerdere keren per dag bestellingen af. Daarnaast zijn we uw partner voor werkplaatsinrichting. Van gereedschapskarren, reinigingsapparatuur, bruggen tot bedrijfskleding, u heeft aan één telefoonnummer genoeg. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud, reparaties en het keuren van uw gereedschap en apparaten bij ons terecht.

canvas
error: Content is protected !!