Retouraanvraag

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Neem dan binnen 14 dagen na aankoop contact op met onze afdeling Verkoop, bel 078 6153788 of stuur een e-mail. Voor een vlotte afhandeling is het belangrijk, dat u uw pakbon of factuur bij de hand heeft.

Kunnen alle artikelen geretourneerd worden?
Nee. Speciaal voor u bestelde artikelen, elektronische componenten of maatwerk oplossingen kunnen niet geretourneerd worden. Daarom is het belangrijk om altijd eerst contact op te nemen met onze afdeling Verkoop, voordat u een artikel retour stuurt of brengt.
Het te retourneren artikel moeten wij weer kunnen verkopen. Dat kan alleen als het artikel ongebruikt en onbeschadigd is. Ook de verpakking van het artikel mag niet beschadigd zijn.

Wat zijn de kosten voor retourneren?
U kunt het te retourneren artikel bij één van onze vestigingen kosteloos afgeven. In overleg met onze afdeling Verkoop, kunt u het te retourneren artikel kosteloos meegeven aan onze chauffeur. Stuurt u het artikel per post naar ons terug, dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
Zonder uw gegevens kunnen wij uw retour niet verwerken. Lever voor een vlotte afhandeling altijd een kopie van de pakbon of factuur mee bij het te retourneren artikel.

canvas
error: Content is protected !!