Kledinguitgaven onder controle

Vanaf nu geen gedoe meer met talloze bonnetjes, verschillende leveranciers en wisselende wensen. Met het online Rovanda Kleding Management Systeem stelt u voor iedere medewerker een collectie bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen samen. Uw medewerkers bestellen zelf online via een persoonlijke login wat zij nodig hebben, tot hun budget bereikt is. Zo makkelijk is het!

 

Herkenbare professionaliteit

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Met professionele bedrijfskleding zorgt u ervoor dat zij hun werk veilig kunnen doen. Daarnaast zorgt uniforme bedrijfskleding voor herkenbaarheid binnen en buiten uw bedrijf. Hoe groter uw organisatie is, hoe lastiger het wordt om ook aan alle persoonlijke wensen te voldoen. Van kriebel- tot zweetstoffen, te wijd of te smal, allemaal redenen waarom medewerkers uw bedrijfskleding niet graag dragen. U gaat op zoek naar alternatieven en voor u het weet heeft u er een extra administratie bij. Dat is met het Rovanda Kleding Management Systeem verleden tijd.

 

Meer mogelijkheden in één systeem

Iedere medewerker krijgt een persoonlijke inlog voor het Kleding Management Systeem. Na het inloggen hebben uw medewerkers toegang tot hun persoonlijke collectie bedrijfskleding, beschermingsmiddelen en budget. Zo besteden warmbloedige medewerkers hun budget bijvoorbeeld aan T-shirts, terwijl de koukleumen gaan voor een extra trui. Zo houdt u alle kledinguitgaven onder controle, is uw administratie altijd op orde en hoeft u niet meer met uw medewerkers in discussie over keuzemogelijkheden.

In onze showroom bent u van harte welkom om ons grote assortiment bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen te zien en te (laten) passen. Wij helpen u graag om voor uw medewerkers een collectie uit ons aanbod samen te stellen. Een collectie die voldoet aan de eisen van de functie, die aansluit bij de kleuren van uw huisstijl en die door uw medewerkers graag gedragen wordt. Daarna nemen wij per medewerker de juiste maat op.

Wilt u klant worden of inloggegevens aanvragen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 078 – 615 37 88.

canvas
error: Content is protected !!