Rovanda op Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Op 28, 29 & 30 november worden de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen gehouden in Gorinchem, en Rovanda is ook aanwezig! Boek hier uw tickets en bezoek onze stand op A140:

-> Tickets boeken

Over de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2023

RMV is hét platform waar de hele rundveesector samenkomt om elkaar te ontmoeten, te inspireren en kennis te delen. Bij RMV vind je een breed scala aan producten, diensten en innovaties die je helpen jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.

RMV biedt jou de uitgelezen kans om in contact te komen met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector. Je ontdekt de nieuwste trends en technologieën die van invloed zijn op je bedrijfsvoering en doet nieuwe kennis op tijdens een van de kennissessies of praktische workshops.

Door de meest actuele thema’s uit de sector zoals de toekomst van de melkveehouderij, Smart Animal Farming en diergezondheid het hele jaar door centraal te stellen, word je bij RMV voorbereid op de toekomst.

Kortom, RMV is dé plek waar je als melkveehouder, akkerbouwer, loonwerker of professional uit de agrarische sector moet zijn, waar je waardevolle kennis opdoet, je netwerk ontmoet en nieuwe contacten legt. Kom naar RMV en laat je voorbereiden op de toekomst.

canvas
error: Content is protected !!