Wij zoeken een allround medewerker IT

Bij Rovanda zijn we op zoek naar een Allround medewerker IT in Papendrecht en Groot-Ammers die vol enthousiasme deze uitdagende functie op zich wil nemen. Je werkt fulltime (+/- 40 uur per week), ontvangt een marktconform salaris en een premievrij pensioen. Na de proeftijd volgt een vaste aanstelling. Bovendien zijn er opleidingsmogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Leuk! Bekijk onderstaand de gehele vacature en stuur een mail naar hvlot@rovanda.nl voor meer informatie. Bellen kan ook op: 06-12432037


Voor ons team zijn wij op zoek naar een:

Allround medewerker IT

Functiebeschrijving

Binnen Rovanda werken we met ca. 50 collega’s op meerdere vestigingen. Rovanda is een technische handelsonderneming waarbij klantgerichtheid en service de drijfveer is.

Ons ICT-team bestaat uit 3 personen en zorgt er binnen ons bedrijf en samenwerkende bedrijven voor dat de automatisering optimaal functioneert. Onze afdeling heeft het beheer over een Windows-omgeving met gevirtualiseerde servers, 100+ werkplekken, het ERP-systeem Prodin, de kantoorautomatisering, telefonie en de bijbehorende netwerkcomponenten.

Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die vol enthousiasme deze uitdagende functie op zich neemt.

Je meest voorkomende werkzaamheden als IT Medewerker:

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Graag ontvangen we je cv en motivatie via hvlot@rovanda.nl of neem telefonisch contact op via 06-12432037.


Klik hier voor een overzicht van alle vacatures bij Rovanda of ga naar https://www.rovanda.nl/over-rovanda/vacatures/

canvas
error: Content is protected !!